Pravda Pravdoucí vs. pravda pravdoucí

Pravda Pravdoucí vs. pravda pravdoucí

Anotace: kde je?

složil jsem
slib mlčení
zakódovaný jazyk
těžko někdo rozkóduje
sedmý měsíc
sedmého dne
vyplula na povrch
Pravda Pravdoucí
známe se dlouho
jsem jejím přítelem
služebníkem
nocležníkem
aniž o tom vědí
ti zlí jazykové
Pravda Pravdoucí se rozplakala
svět zaslepila nenávist
svět ničí
svět zhyne
to nebyla dobrá slova
zvlášť z úst takové bytosti
kde je pravda pravdoucí
odebírá se k lidským uším
jenom ti, kteří chtějí poslouchat
ji opravdu uslyší
a já pravdu slyšet chtěl
aniž jsem ji o to prosil
Autor Tomáš Přidal, 13.04.2010
Přečteno 251x
Tipy 12
Poslední tipující: ilona, harmony, Psavec, WAYWARD, labuť, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st

13.04.2010 10:10:00 | WAYWARD

zaujímavé ... něco to se mnou dělá ...

13.04.2010 09:26:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí