Ze života hmyzu

Ze života hmyzu

Anotace: taková blbůstka :)

Beruška na vlásku
žadoní o pásku
přes oči.
Pod křídly bělásků,
na loži z oblázků
hlava se zatočí.

Na listech krůpěje,
včelka se nesměje
broukovi.
Nezbývá naděje,
nikdo už nesmeje
zaryté okovy.

Pod nebem slunečným,
v závoji smutečním
mohylka.
Mravencům napovím,
těžko teď hledá rým
zabitá kobylka.

Na louce z kvítí
těžké je žití
hmyzu.
Nežli být bití
lepší je býti
hromádkou slizu.
Autor Arret, 13.04.2010
Přečteno 266x
Tipy 14
Poslední tipující: Gabrielle, Tomáš Přidal, sveřep, Anejet, Akura, labuť, CULIKATÁ, rezina
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Téda-parádní!:-).

13.04.2010 18:24:00 | CULIKATÁ

Pozor, na slizu to klouže!
ST

13.04.2010 18:04:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí