Pro Vás dva

Pro Vás dva

Anotace: Proč je anotace povinná?

Až půjdu zase večer spát,
budu s láskou vzpomínat,
na přenádherné slunečné dny
plné radosti, a dětské hry,
vzpomenu si na Tebe
a budu se dívat na nebe.

Vzpomenu si na ustaranou tvář,
zasloužili byste svatozář.

Chybíte mi s babičkou,
byli jste mou tajnou krabičkou.
Krabičkou plnou lásky a pochopení,
je to tak dávno a mě to stále bolí.
Autor Niky88, 13.04.2010
Přečteno 225x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Niky-to jsme na tom stejně-bohužel:-(((.Hezky jsi ji napsala,dotknula se mého srdíčka.

13.04.2010 21:04:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí