O většině mužích

O většině mužích

Anotace: ---pro ženy, možná též muže---

---

S rychlejším tepem
utíkám do ústraní,
se strachem,
že mě už nic nezachrání.

Být vaší mě děsí,
snad otrokem mám se stát?
Nechci patřit vašim myšlenkám,
natož za vámi stát.

Jsem svou paní
a ne vaší,
mám právo názor mít,
znát vše, co můžu chtít.

Pro vás jsme jen kousky nití,
vyberete si barvu, velikost,
co na chvíli vás zasytí.

A pak s úsměvem na tváři
ustřihnete další a další,
možná mladší, možná starší.

Komu to vadí?

---
Autor Stepbystep, 13.04.2010
Přečteno 318x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Petbab, Boudicca, rezina
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Správně česky by bylo "O většině mužů".

09.04.2015 18:51:57 | Adramelech

zvláštní, že to říkáš právě ty :D

23.04.2010 15:58:00 | Stepbystep

tedy myslím si

15.04.2010 17:54:00 | Petbab

drž se svého přesvědčení.. muslím si, že je správné

15.04.2010 17:53:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí