Blues za zavřenými dveřmi

Blues za zavřenými dveřmi

Anotace: ...

Jsi
Déšť co tančí v rozpitých
řasenkách
a na střechách tramvají
Jsi
delirium každé sklenky
co k ústům pokládám
a hloubka kresby
v každém uhlu
jehož se prsty dotýkám
...

i tahle zkurvená doba
co se řasí
v minisukních
diářů

...

beze slova mizíš
mi na rtech

...

ne tak docela
výmysl
motýl co je tak trochu
i žížalou

a proto nedýchám

...

Jsi latinskej název
pro květinu
co chci znát
zpaměti

...

vůně co roztančí
léto

...

zapomeň že jsem

vždyť je to jednoduché

i já zapomínám

ZAVÍRAT DVEŘE
ZHASÍNAT PLAMEN
ZAMYKAT

DUŠI

do prázdného bytu

Občas zapomenu
své tělo v cizí náručí
Rozčesat si vlasy
Nakrmit racky
svou prázdnotou

VŽDYŤ JE TO TAK SNADNÉ
ZAPOMENOUT

Nechci moc
Jen nebýt
v Tobě
tak strašně
moc

hluboko
Autor Jasmin de Paris, 13.04.2010
Přečteno 282x
Tipy 20
Poslední tipující: B.a.r.b.a.r, ilona, sophia92, Psavec, komantytapel, ziriant, Květka Š., CULIKATÁ, hanele m., labuť, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No,úplně úžasně poskládaná slovíčka!

04.05.2010 21:49:00 | ilona

Pěkně napsané

14.04.2010 08:49:00 | CULIKATÁ

Díky ;)

13.04.2010 23:28:00 | Jasmin de Paris

i tahle zkurvená doba
co se řasí
v minisukních
diářů

***st

13.04.2010 23:26:00 | ROMAN LOHNERT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí