Další sněná

Další sněná

Anotace: ...snad raději ani ne o lásce

Mé jasné oči pláčí,
ptal jsem se nebes:
„ Co jen to slovo láska vlastně je?“
a oni stále jen potichu mlčí.

Na můj srdcervoucí kraj posetý kameny,
slunečný třpyt se zlatí,
a k oblakům stále křičím,
„ Co jen je to láska?“

Nevzrušen ulehám vedle múzy,
mé tělo jí jen z dálky mává,
a noc bez hvězd se mi do očí směje,
prý k čemu je mi láska?

Zavírám oči a místo snu pouze tma,
další z probdělých nocí,
kdy v myšlenkách se toulám,
v dotecích po tvém těle hledám.

A ve skrytu naléhavých přání,
sám sobě, tobě se snažím odpovědět,
proto teď pláči,
a do úst ti vlíbávám odpověď…

„ Co jen je to láska?“
Autor Láďa, 13.04.2010
Přečteno 225x
Tipy 5
Poslední tipující: susana načeva, ziriant, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

St..

14.04.2010 09:21:00 | Květka Š.

Láska má mnoho podob

14.04.2010 08:52:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí