Nočník

Nočník

Anotace: 14042010

Moje cigareta
hoří
plíce se
zahlcují
Jednoduše
pár korun
do státní kasy
jsem
obětoval

..
..

Město shořelo
Zapálila jej nenávist
Uhasila smrt
Na vše posvítily
atomové bomby
Autor humus, 14.04.2010
Přečteno 242x
Tipy 3
Poslední tipující: ewon, ilona
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí