Znovu poprvé

Znovu poprvé

Anotace: ...

jako když moře svoji pláž pohladí
jako když kytara své struny naladí
jako když slunce hrozny vína osladí
jak letní déšť co horký den ochladí

ruce propleténé, hlavy popletené
s oblohou plnou hvězd zářících
myšlenky prosté, vzdechy rozvětvené
průvodci nocí nám patřících

jsem květem, co se mezi trny prosadí
jsi vítr, co semena zlehounka zasadí
jsme prachem, co se na šachovnici života usadí
božími dětmi, co v ráji své sladké hříchy provádí
Autor Reason, 14.04.2010
Přečteno 239x
Tipy 3
Poslední tipující: Unyle Pěl, Javavia, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-))

14.04.2010 17:15:00 | Javavia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí