S tebou či bez tebe?

S tebou či bez tebe?

Anotace: ...

Časované bomby,
temné katakomby,
minové pole výčitek,
srdce tvého odlitek,
neponořen do touhy,
vyhořelé louhy,
zčeřené vodní odrazy,
nic neříkající obrazy,
umění pod tlakem,
skrytý pod povlakem,
vyčnívající paroží,
minout se na nároží,
tajemný vzezřením,
nikdy se neožením.
Autor Inge, 14.04.2010
Přečteno 310x
Tipy 4
Poslední tipující: Javavia, Giginka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí