Ztracená touha

Ztracená touha

Anotace: ..už to takhle dál nejde..

Vždy, když sama cítím se,
jako v tuhle chvíli,
pokáždé já zasním se,
aby jsme spolu byli,
ne jen jedo tělo,
ale i jedna duše,
v tvých uších, zní to poněkud dost hluše!
Pro mě jsou to pocity,
a způsob jak vyjádřit lásku,
a mé hrdlo přitom nevydalo ani hlásku,
byla to jen "povinnost",
já necítila touhu,
a vášeň ta se ztratila,
stejně jako chtíč,
stačil jeden okamžik a všechno bylo pryč.
¨
V tom pokoji na zemi,
já se k tobě tulila,
a jen tak mazlit s tebou jsem zachtěla,
cítit tvoje teplé ruce a polibky na těle mém,
a to se rázem rozplynulo jako pouhý sen,
já hladit tvé tělo,
chtěla jsem všude,
doufám,že příště to tak bude,
že budeš mě rozmazlovat,
a dávat najevo, že mě chceš,
lásku mi projevovat,
už tak lehce mě nedostaneš!
Autor Janetee, 14.04.2010
Přečteno 301x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, CULIKATÁ, Chancer, Giginka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hvězdičko blýskavá, mám život svázaný s tvým. Těžko tě získávám, lehko tě ztrácím, já vím...

14.04.2010 21:14:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí