Chtíč

Chtíč

Anotace: Sedm hříchů

Sbírka: Sedm hříchů

V jejím pohledu nezračí se lstivost,
její řasy svůdně mrkají.
Její ústa vyjadřují chtivost,
v břiše motýlci křídly třepetají.
Nenápadný dotyk rozpaluje žár,
do kterého každý chtěl by být chycen.
Počká si, až z jedné bude pár,
pak nenápadně zhasí svícen.
Kůže jemná tělo hladí,
chtíč se skrz ni prodírá.
Dokud jsou jen oba mladí,
dokud chce to, co ona dá.
V rozházené posteli,
nehledejte anděly.
Chtíč ovládl tělo,
které by teď chtělo
jen dotyky a lásku,
muže nebo krásku.
Nezastavitelný vodopád deroucí se ven,
nezastavitelná vášeň – vypadá jak sen.
O kterém sní po nocích nejen vilné slečny,
život pro ně znamená flám nekonečný.
Slepé ke zlomeným duším,
touha ovládá je, tuším.
Chtíč – další z možných hříchů,
je po všem, utichá, usínají v objetí a tichu…
Autor Prinzeschen, 14.04.2010
Přečteno 319x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st

14.04.2010 21:18:00 | ROMAN LOHNERT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí