Dualita

Dualita

Anotace: Text psaný pro kapelu Aequilibrium

Rozpad osobnosti
A strach z budoucnosti
Provází člověka
Který nic nečeká
Lidem se vyhýbá
A žije v pochybách
Vládne paranoia
Nad jeho druhým já

Když je člověk schizofrenní
Jednotná osobnost není
Individualita
Není vůbec spojitá
Dvě duše v jediném mozku
Dělají z člověka trosku
Člověk teď v depresi je
Táhni Schizofrenie!

První já je klidné
Ke člověku vlídné
A z jeho myšlenek
Štěstí jde navenek
Zatímco druhé já
Štěstěnu postrádá
Problémů řešení
Vidí v oběšení

Když je člověk schizofrenní
Jednotná osobnost není
Individualita
Není vůbec spojitá
Dvě duše v jediném mozku
Dělají z člověka trosku
Člověk teď v depresi je
Táhni Schizofrenie!
Autor Ivan Švec, 14.04.2010
Přečteno 260x
Tipy 3
Poslední tipující: Anura, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí