Elementy

Elementy

Anotace: Každý hrajeme hlavní roli ve své hře-v žívotě.

Do sucha napouští se jezero života
Slunce nad oblohou,které požírá Nicota
Supernovy k zemi stoupající
Sirény zpěvem na sebe poutající
Bratr smrti,matka i otec lásky,Chaos
Pohlazeny ohněm domy v dešti doutnající

Voda,Země,Vzduch,hrají divadlo
Na pódiu obří mikroskopické zrcadlo
Obraz do duše
Temnota
Došlo k poruše
Potopa

Stop! Anarchie!
Improvizující živel déšť přivolal
Jeho kolega sílu Země v odpověď vyvolal
Poslední vitr povolal
Zbytečně
Navzdory všemu déšť odolal

Každý slávu snaží se vyrvat sám pro sebe
Scénář ignoruje,jedná na vlastní pěst
Podvádí,na druhy své jednu za druhou spřádá lest
Poslední kapka
Když padá smršť hvězd

Trest pro všechny z nich
Přišel vynést v ebenovém hávu mnich
Mávnutí rukou,tichá modlitba,Amen
Vše okolo sežehnul všemocný plamen

Bezmocně nasávána zrcadlem triáda herců
Pykat budou,ve vězení,kde neexistuje prostor, či čas
Kde na věky věků budou zpytovat,než zítra dostanou šanci zas
Autor Serja, 14.04.2010
Přečteno 537x
Tipy 1
Poslední tipující: Heavy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí