Pasu své sny

Pasu své sny

Anotace: ***

S postupem času,
který zanedbáváš
ráda své sny pasu,
o něž zakopáváš.

Našla jsem přátel klasu,
na které jen nadáváš
narůstaj jak vlas po vlasu,
co jen tak nevytrháš.

Nejde o nějakou chasu,
za koho mě pořád máš
narýsovanou maj trasu,
ze které stále jen utíkáš.

Běží jak na běžícím pásu,
tohle tak dobře neznáš
znamenaj pro mě spásu,
a ty s tím nic nenaděláš.
Autor Joyo, 15.04.2010
Přečteno 331x
Tipy 4
Poslední tipující: Demedalex, ilona, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A kdyby si člověk nedup, to už by bylo špatné.

15.04.2010 23:06:00 | Demedalex

Není to přátel klasa-modrá hladina?I já se v ní ráda koupu:-).A lidé uvnitř prázdní,to nechápou:)Hezký den.

15.04.2010 11:17:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí