Příteli

Příteli

Anotace: Kačence, mé hvězdě :)

Smiluj se nade mnou,
příteli můj.
Vím, má mysl je zahalena tmou,
však smiluj se nade mnou,
příteli můj.

Odpusť mi, ach odpusť,
příteli můj.
Holubici míru mi na proti vypusť.
Nebudu míti pokoje,
příteli můj,
když mi neodpustíš hříchy moje.

Daruj mi v duši mír,
příteli můj.
Já už vytrhal ze záhonu pýr.
Věř mi,
nejlepší příteli můj!

V dobrém i ve zlém při mně stůj,
mé srdce je prázdné...
Ach, kde jsi,
příteli můj?
Autor A'tuin, 15.04.2010
Přečteno 556x
Tipy 5
Poslední tipující: LIrds, kleopatra.sedma, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

tvuj přítel ti musí odpustit toto je vyznání praveho přátelství

23.09.2010 22:03:00 | LIrds

Přeju ti, abys ho zase našel a pak už vás nic nerozdělilo;)

30.04.2010 06:46:00 | kleopatra.sedma

t.

20.04.2010 23:57:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí