Mé "Já"

Mé "Já"

Anotace: Když se ráno probudím a...

Ráno probuzená stojím
u zrcadla.Odpověď nehledej
říká druhá strana.

Ptám se, proč přibyla mi
tam jedna vráska a pod
očima,je to sázka?

Stárneš mé krásné "Já"
Však nejsi jediná "Ta"

Tak namaluj konturu kolem
rtů.Na oči černý stín,pro
všední pohled dnů.

Řasy prodluž jen tak málo
Oční linky,ať je ti přáno
Být "Já" každé ráno

Pak vlasy spleť do copu
Ať ukážeš tetování osudu

Nasaď brýle co skryjí smutek
Chceš dnes udělat dobrý skutek?

Vyhni se mi, jsem Tvůj útěk...
Autor Kett, 15.04.2010
Přečteno 301x
Tipy 14
Poslední tipující: jeduvka, Petbab, Jiparo, Koza, Agniezka, Niky88, Demedalex, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zrcadlo? já se vidím ve snu a tomu jedině věřím

16.04.2010 14:21:00 | Petbab

A když nestihnu utéci?

15.04.2010 23:14:00 | Demedalex

Mé já zestárne asi pouze obalem,ale co se týká rozpustilosti,ta mi zůstane asi do smrti:).Pěkná básnička,líbí se mi:-)

15.04.2010 20:08:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí