Návraty

Návraty

Anotace: ...

Jsme špinaví a přesto čistí,
jednou ten rozdíl všichni zjistí.
Na lukách v stínu smrků
ze dvou úst slyším: vrků.
Vykotlané a ztrouchnivělé pařezy,
v obličeji ze starostí a smutků zářezy.
Zurčení vody, vyčištěné oblázky,
chladivé pohlazení od lásky.
Autor Inge, 15.04.2010
Přečteno 236x
Tipy 2
Poslední tipující: Markéta Hl., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí