My jsme přístav Amsterdam

My jsme přístav Amsterdam

Anotace: Přebásnění Jacquesa Bréla a jeho Dans le Port d'Amsterdam.

Drsný přístav Amsterdam,
plný mrzkých zvrhlých dam,
až přivážeš k molu prám,
zahraj s nimi melodram.

Shnilý přístav Amsterdam,
kde je všechno blud a klam,
máš-li šilink, kup si gram
a za další propij flám.

My jsme přístav Amsterdam,
obraz, jemuž chybí rám,
své vrhcáby nehraj sám,
napni plachty, dej se k nám!
Autor Mateo007, 15.04.2010
Přečteno 372x
Tipy 3
Poslední tipující: Heavy, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí