vlak

vlak

Anotace: napsáno při návratu do Prahy. jinak na upřesnění, jsem ostravak pracující v Praze. Směs myšlenek a pocitů to je

Sbírka: jen život...

koleje tiše šumí,
hudba do uší zní...
život za zády mi mizí,
a oči mi tiše slzí.

jen myšlenky nechat hlavou plynout,
proč já musel nechat bodoucnost zhynout?
musím za své chyby platit, hned,
na to vem chlapče jed!

vše tu zůstává a já jedu temnotou,
sám, po kolejích které nikam nevedou.
daň za chyby platím.
do samoty se stratím.

jen prázdná postel,
holá stěna,
opuštěný byt.
sakra! proč to tak musí být?

zastavte vlak, chci vystoupit!!!



deprese, smutek,
a spousta myšlenek,
jen tiše zavřít oči a snít.
prosím, nechte mě žít!

snad tak spatně jsem si nevedl,
proč mě ten zatracený život podledl?
sliboval radost, smích a a tak dál,
teď tu je jen smutek a život plyne dál.

jen samota, práce, stres.
sakra to je běs!

zastavte vlak, chci vystoupit!!!

melodie klavíru,
tichý zvuk strun,
mdlé zvuky vlaku,
prázdné kupé a on.

ptáte se kdo?
tak mě poslouchejte,
já vám to povím rád velice.
je to ten kdo spatně žil.
utrácel, kouřil a pil.

teď jen tiše sedí a neví co dál.
už jen platit, zbytek mu život vzal.
jen pracovat, dřít a platit.
jo hochu, měl ses trochu víc snažit.

mu zbývá říci jediné:
zastavte vlak, chci vystoupit!!!

a na záchranné brzdě,
houpe se cedule,
mimo provoz...
Autor vincent christian böll, 15.04.2010
Přečteno 298x
Tipy 3
Poslední tipující: Nola77, CULIKATÁ, malá slečna
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nesuďme lidi o kterých nic nevíme........A k básničce, zajímavé dílko pane...

23.09.2010 10:00:00 | Nola77

Hmmm-mimo provoz,jo?

16.04.2010 07:30:00 | CULIKATÁ

rozumím, moc tomu rozumím...pěkné dílo

15.04.2010 21:32:00 | malá slečna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí