Konce tisíce

Konce tisíce

Anotace: co dodat...???

Sbírka: Šeptanda

Ten obraz z okna
tisíckrát spatřila jsem
a stejnou píseň
tisíckrát tančila jsem,
Mou drahou lásku
tisíckrát dávala jsem
bez odplaty.

Vstávala jsem
tisíckrát probouzela se
v prázdném dni
tisíckrát zívala jsem,
Hrála jsem
tisíckrát stejné tony
s jiným pocitem.

Ptali se mě
tisíckrát tázali se
proč nejsem světlá
tisíckrát světlejší,
Tu těžkou úlohu
tisíckrát přijímanou
obléknu si?
Autor Rosomačka, 15.04.2010
Přečteno 220x
Tipy 7
Poslední tipující: jedam, Radek.oslov.Šafárik, kikis, susana načeva, malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm,paráda,co se mi moc líbí!!!

18.04.2010 18:57:00 | susana načeva

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí