Pocit strachu o Tebe

Pocit strachu o Tebe

Anotace: je to vzpomínka na pocit vyvolaný jednou osůbkou

Kdo stál by o lásku Tvou,
jen blázen, který litoval,
že ztratil hlavu svou
a city své do země pochoval.

Ze starého života, lásky pocit,
snad si k Tobě domů přinese.
Snad oceníš to v prostřed noci,
když přes řeku své tělo přenese.

Možná již není důležité,
zda Tvá krása je pomíjívá,
neb Tvé myšlenky složité,
jsou zde a jeho láska trvá.
Autor Igle Sin, 15.04.2010
Přečteno 264x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, CULIKATÁ, jaroslava anna, ilona, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí