večer zamilovaných

večer zamilovaných

Anotace: jsem tvůj ochránce

Stmívá se má lásko,
krávy se ještě pasou na pasece,
vidíš ty hvězdy má lásko?
Slyšíš jak rybky plácají se v řece?

Kukuřice šumí a nám se nechce spát,
začala ses chvět, malinko se bát.
Neboj se můj kvítku, zabalím tě do přikrývky,
rozprostřu poupata a přikryju tě kvítky.

Má drahá, je tak krásný klid,
cítím, že chtěl bych s tebou stále žít.
Cikády nám zpívají píseň neklidnou,
pojď se ke mne drahá něžně přivinout.

Spočineme spolu na loži z trav poskládaném,
vidím nejistotu v tvém pohledu bezradném.
Tiše tě konejším a vím,
že jsem ochráncem tvým.
Autor Irena J., 15.04.2010
Přečteno 300x
Tipy 8
Poslední tipující: Zorenka Ježková, Psavec, CULIKATÁ, Zefi, Květka Š., ilona, CORONATION
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také se mi moc líbí.

16.04.2010 08:14:00 | CULIKATÁ

To je pěkné.
A jak tak koukám,dnes tu jsi 2000 dnů.
Tak gratuluji...

15.04.2010 23:31:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí