Bezohlednost vládne světem

Bezohlednost vládne světem

Anotace: Jednoho večera, když mi došlo, jak těžké je najít slušného člověka...

Myšlenky temné, v hlavě mi zrají
Děti si na hřišti s žiletkou hrají
Svět se již netočí, tak jako kdysi
Ve sklepě kostela, žerou se krysy

Padají kapky rudé jak krev
Z jeslí se ozývá dětiček řev
Dětičky malinké padají na zem
Poctivý člověk = (rovná se) blázen

Všude jsou zvratky, všude je smrad
Všem je to jedno, ať je to tak
Duševní mrzáci všude se válejí
A dobří lidé v ohních se pálejí

Upřímnost, láska to se dnes nenosí
Prohrává ten, kdo všechno to nekosí
Chceš-li mít všechno, chceš silný být
Ohledy neber, začni si žít

Přátelství, oddanost
Prázdná to slova
Na všechno zapomeň
A začni znova

Bij se!
Autor Benny_B, 16.04.2010
Přečteno 242x
Tipy 3
Poslední tipující: Skalsky Pavel, Mbonita, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přesně toto mě často napadá,Ti špatní vítězí,ale nemůžeš být jedním z nich,když to špatné v Tobě není.Kdyby jsi se tak pokusil žít,nakonec by jsi to stejně vzdal,protože by Ti zesebe bylo nanic:).Ale slušných lidí je také dost,neboj:).A tady v modru jich Culík vidí:))

16.04.2010 04:52:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí