Kreslený film

Kreslený film

Anotace: jsem postavou v něm

Sbírka: 2010 Patetická potvora s kyselým úsměvem

Jsem postavou v kresleném filmu,
jsem karikaturou vlastní duše!
Jsem fialový králík a k tobě slastně přilnu,
jsem fialový ďábel bez retuše!

Roztékám se, když prší z nebe štěstí,
roztékám se v kaluž mléka.
Roztékám se na předměstí,
Roztékám se - do kanálu tekutina vtéká.
Autor Satha, 16.04.2010
Přečteno 269x
Tipy 4
Poslední tipující: dream in emptiness, Petbab, rezina, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí