Otevři oči

Otevři oči

Anotace: ..

Sbírka: Hra se slovy

Čas všechno odnáší, ne však tak rychle,
jak by si člověk přál.
Kdyby to tak nebylo, nebylo by to tak silné,
byl by si citu chudák,
i když bolí to, víš, že si král.

Možná by šlo dělat víc, možná...
ale dělal si něco, ne nic.
To "něco" stálo se hodně sil,
ale nebýt to tak, věděl by si,
že si ten čas žil ?

Poznat v sobě lidskost člověčí,
nejednoho z nás to zaskočí.
Naučit "soudce"v nás stát se přítelem emocí
už netrápit se cizím i vlastním zaviněním,
dnem, víc za nocí.

Víš, že život má i hezké chvíle,
jen je vidět chtít,
zkus otevřít oči plné stínu,
UVIDÍŠ, CO SE BUDE DÍT.
Autor KirstenSnipe, 16.04.2010
Přečteno 296x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., jaroslava anna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co na totok řéct. Velmi upřímné, cituplné dílko. Lehce emoční a plně souhlasím s tím, že aj když nám člověk nepadne zrovna do oka, není potřba vidět na něm to jenom to černé. Myslím si, že ať už se to týká čehokoliv... člověk by se měl občas pozastavit a vzpomenout... ST!!!

14.05.2010 08:01:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí