Zpověď

Zpověď

Anotace: další písňový text, který jsem napsal ani nevím kdy.

Zpověď

Všechno se zdá jak námaha,
když starej svět se kolem slunce točí.
Velká a těžká mátoha
co pro svou tíhu sotva zvedne oči.

Všechno tě bolí, přiznej se,
vždyť ani nevíš, kam sakra ty sám míříš.
Tak klekni k zemi, doznej se,
proč metr měníš, když jiné z lidí přísně přesně měříš.

R: Dobrá jsem sám, jsem sám, jsem sám
i když líbám ústa její.
A taky lidem závidím,
že aspoň dnes
vědí co tu chtějí

Všechno se zdá jak námaha,
když starej svět se kolem slunce točí.
Velká a těžká mátoha
co pro svou tíhu sotva zvedne oči.
Proč sám se cítíš, přiznej se,
když víla krásná tě kolem pasu drží.
Tak najdi vrbu doznej se
proč rád se díváš do nejtemnějších, nejstrmějších strží.

R: Dobrá vždyť víš, vždyť víš, vždyť víš,
že mě světlo světa bolí.
A taky dlouho stavím zeď
co sama silná
silné city skolí.
Autor Dermgen, 16.04.2010
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí