Krevní pouto

Krevní pouto

Anotace: ....

Krevní pouto postrádá radu,
jak dělit se o pocity má.
Každý z nich sedí..
ve svém nedobytném hradu
a steskem konejší svůj strach.

V tu chvíli se do duše tvé vkradu
a cítím,
co cítit se má,
protože ty jsi dušička snová,
pro kterou i nemožná dělat se dá.

Jsi mé pouto k životu,
polovina mého srdce zběsilého.
Jsi přece moje sestřička!
Autor K.lara, 16.04.2010
Přečteno 244x
Tipy 3
Poslední tipující: Zorenka Ježková, boomslang, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí