Mám sen

Mám sen

Anotace: ...

Mám sen

o pekle__které bude naším nebem
o světě__kde se denodenně sjedem
o místě__kde naše vůle bude zákonem
o zemi___kde si svou budoucnost vyberem

o pekle__kde peníze nebudou hrát roli
o světě__kde už nebudeme slzy ronit
o místě__kde se nebude vybírat vstupný
o zemi___kde budou jen lidi slušný

o pekle__z něhož nebude cesta zpátky
o světě__kde už nebudou žádný války
o místě__kde všichni budou hrát podle mě
o zemi___kde se na mě každý usměje

__Mám sen, který zůstane mým snem__
Autor barking bitch, 16.04.2010
Přečteno 263x
Tipy 5
Poslední tipující: 4LJFilip, Bean, blackoun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mám sen o lidech co jdou za svým snem..
a nesedí na prdeli jen .o)

16.06.2010 14:51:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí