Vítězství

Vítězství

Anotace: Taková paradoxní situace v životě

Že je vítěz šťasten?
Ale kdeže
mrazení připlíží se pomalu
za euforií a šampaňským
a přepadne znenadání
už je tu šeď a samota
a skrze to bouchání a šumění
a radost všech okolo
skrze blahopřání a stisky rukou
příchazí nezvaný host
šeď a prázdnota
a že se slaví vítězství ?
Koho to zajímá
snad lépe je prohrát
než prožívat strach
že všechno to snažení a lopotění
je vlastně úplně k ničemu
Autor lexus, 17.04.2010
Přečteno 237x
Tipy 5
Poslední tipující: Zorenka Ježková, L. Šebestián Borský, ilona, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí