Tvé cello zní...

Tvé cello zní...

Anotace: byla to nádhera, když jsi mi jendou hrála.... :-)

Tvé cello zní tóny
hudby barokní
Usínám a jenom ony
mi v uších sladce zní

Tak jako struny
chvěje se mé srdce
když cello hladí
tvé jemné ruce

Usínám s pocitem
tak tajemně krásným -
jenom hraj dál
a v pokoji zhasni

Tvá hudba krásná
v srdci mi hraje
Pod žárem tónů
má duše taje

Zahraj mi naposled
tvé tóny polibků
že mám tu na světě
nejsladší lolitku...
Autor Chašmodský, 17.04.2010
Přečteno 212x
Tipy 7
Poslední tipující: Charibeja, Sima, CORONATION, CULIKATÁ, klinika, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to se ti velmi povedlo!

18.04.2010 17:08:00 | Sima

pěkné...

17.04.2010 06:53:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí