Já vím...

Já vím...

Anotace: netřeba víc dodávat...

Nenávidíš mě
Já vím
Cítím to
Z pohledu tvých
Já vím
Ublížil jsem ti
Moc a moc
Stydím se za to
Ale minulost
Bohužel nezměníš
Já vím
Že už nikdy
To nebude jako tehdy
Kdy jsme byli
Mladí a hloupí
Já vím
Že neodpustíš mi
Tak zabij mě
Já vím
Že to tak chceš
Já vím
Že to dokážeš…
Autor D.Angel, 19.12.2005
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná že jo, kéžby, a možná že je to opravdu tak, jak píši.

19.12.2005 17:29:00 | D.Angel

třeba nenávist v pohledu zakrývá jen velkou bolest, moc pěkný

19.12.2005 17:18:00 | Melfëa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí