Smrt

Smrt

Anotace: Báseň z období nudy

Krvavá lázeň,
ve vaně bílé,
žádná tvá bázeň,
zkus tvářit se mile.

Temná stvoření,
Smějí se silně,
konec životem zmožení,
chceš do nebe ale milně.

Bůh nežije,
Satan je všude,
člověk život dožije,
pomstít správné se bude.

Upíři zabíjí,
za temné noci,
neděje ubíjí,
pálí tě oči.

Smrt čeká tady,
Černě obléká,
Ovíjí tě hady,
Zabíjí člověká.

Kostelní zvon bije,
pronikavý zvuk,
o půlnoci čilé
a hluk plný muk.

Souboj smrtelný,
naštvaný vlkodlak,
člověk omylný,
chtít letět volně jako pták.

Naše duše černé,
vždy zlu věrné
i přes dny perné
na Boha serme.
Autor XY179, 17.04.2010
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: E.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí