Etienel

Etienel

Anotace: Kým jsi?

tvé jméno známější mi tisícera tváří
zasáhlo můj zrak a posměšně si září
rozlilo se po mé mysli a já pátral
a hledám dále ... kým jsi?

s touhou poznat tvář
jež jméno vyřkla
bloumám dále
a tvá ironická zář
se smíchem na mě mrkla

lehký smích
co nese se po tichém sále
děsí mě více
než největší hřích

jen porozumět co znamená
ve tvém jméně, v jednom slově
těch vět statisíce

Etienel
Autor Narrion, 17.04.2010
Přečteno 300x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká!

18.04.2010 08:44:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí