Kdo ví jak to je?

Kdo ví jak to je?

Anotace: Stále hledáme ...

Člověk stále hledá

ve světě nekonečna


Otázka za otázkou spát nedá


S nosíkem nahoru

rozpíná se po obzoru


Jde kam vede zrak


Proti Zemi nicotný mák

vypadlý z makovice,

mravenec,

co chce víc a více


Tamto, i tu ...


A klopýtne nakonec

přes vlastní piruetu
Autor rezina, 18.04.2010
Přečteno 344x
Tipy 22
Poslední tipující: 4LJFilip, Bíša, Zorenka Ježková, Dygi, TetaKazi, WAYWARD, Radek.oslov.Šafárik, ilona, Psavec, Kara Lee Exl, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ve světě nekonečna
zbloudila smutná slečna
a trápení kdos zmírní snad,
ona zas bude klidně spát..

Moc hezká báseň.

30.04.2010 20:06:00 | Pevya

Pěkná báseň.

18.04.2010 08:17:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí