A smutek zatancoval .

A smutek zatancoval .

Anotace: Na skok na návštěvě....

Sbírka: A voda živá

A smutek zatancoval .
Bouří se, ve mně smíchem ,
co budí mě k životu.

Oslepla jsem.
Už nevidím tvé srdce.
Cožpak Polednice ti ho odnesla?
Nevím.
Mudrcové rozházeli střepy zrcadla do mé mysli.

Zrcadlí se tma v korunách neuronů.
Poslední záblesk lásky.
Velký třesk přinesl milování.
Zázraky v nekonečnu protnuty jsou body zrady.
Vyhnali tě z Ráje
Teď musíš přijmout
mé okoralé rty,
abys prošel Golgotou.
Autor Lady L, 18.04.2010
Přečteno 238x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Kajaro, Mbonita, labuť, Květka Š., WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No,tohle mne strhlo!!Bravo,DÁMO :)

20.04.2010 00:22:00 | Kajaro

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí