To víš,že si budem hrát

To víš,že si budem hrát

Anotace: Tak šel život dětí.

To víš,že si budem hrát

To víš,že si budem hrát
jako tenkrát když jsi byla malá
za ruce vedli se
štěstím ses jen smála.

To víš,že si budem hrát
jak tenkrát když jsi povyrostla
do krásy jsi rostla
života přestala se bát.

To víš,už nemůžem si hrát
v náručí sluníčka tě hřála
smála ses štěstím jak malá
a začla ses o ně bát.

O4.2010 Reb.
Autor Rebelek, 18.04.2010
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: Sima
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí