Cizí splín

Cizí splín

Anotace: píseň...

Sbírka: Mezi světy

své srdce v kapkách vína utápím
mé ruce ukrývají cizí splín

věděl jsi, že sním o životech nás dvou
že tenhle cizí splín je naší láskou

už se nikdy nechci vrátit k tobě
jen zůstaneš múzou mou
z říše snů vysněnou
že život je pouhou hrou
to naučils mě

posílám vzpomínky, ať se vytratí
ať zmizí v ozvěnách
ať déšť všechno smáčí
ať kráčíš si tam, kam si chtěl

ranní mlhy nutí mě vrátit se tam
zpátky domů
do kouzel, co znám

neotáčej se zpátky
běž dál
Autor Moonlight7, 18.04.2010
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí