Dívka

Dívka

Anotace: ...

Dívka to byla spanilá,
leč v srdci měla žal.
Strach a úzkost ji svírala,
však na tváři úsměv hrál.

Úsměv od ucha k uchu,
v očích smích.
Však trápil ji v duchu
cizí hřích.

Dlouho oporu hledala,
teď měla přátelství.
Všechno by pro něj dala,
třeba celé království.
Autor The God, 18.04.2010
Přečteno 273x
Tipy 2
Poslední tipující: CORONATION, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná,pro mě hodně říkající;-)

18.04.2010 16:55:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí