Nemám

Nemám

Anotace: Starší báseň....Ta síla uvnitř mě někdy až děsí, ale ještě, že je :)

Už nemám slov
a přesto dále zkouším psát
už nemám sny
a přesto dále nechávám si zdát
už nemám sílu
a přesto dále nepřestávám se prát
už nemám lásku
a přesto dále nezapomínám milovat
už nemám vtip
a přesto dále je vidět mě se smát
už nemám jistotu
a přesto dále mám z čeho brát
už nemám touhu
a přesto dále budu pro tebe hřát
už nemám rodinu
a přesto dále chci se vdát
už nemám nic
a přesto dále chci mít víc...
Autor PPetrushka, 18.04.2010
Přečteno 272x
Tipy 27
Poslední tipující: Dev_LATea_princess, Sýkorka07, Dreamer.Z, Házté, Mbonita, rezina, Roger, CULIKATÁ, Psavec, labuť, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

člověk dokáže víc, než by si myslel...

23.04.2010 01:48:00 | Házté

:-)

19.04.2010 10:10:00 | PPetrushka

už nemám jistotu
a přesto dále mám z čeho brát.. to je skvělý

18.04.2010 23:35:00 | Roger

Když člověk chce...

18.04.2010 22:48:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí