Zákoutí

Zákoutí

Anotace: ...neveselá sebereflexe...

V potemnělých komnatách srdce,
tam vzadu,
kde neúnavný tlukot již téměř zaniká,
bloumají stíny našich vin.
A ponořeny v poduškách letargie
znuděně se válí naše předsevzetí,
zapomenutá jak loňská bída.
Jak nesnadné je provětrat ta zatuchlá zákoutí...
Autor Gady, 19.04.2010
Přečteno 206x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, malá slečna, Skalsky Pavel, Tacca, labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí