Vampýrka

Vampýrka

Anotace: vzniklo před pubertálním šílenstvím okolo stmívání...

Co kdysi bylo krásné,
pouhá vzpomínka nyní jest
co stalo se za noci jasné,
svedlo mě z božích cest.

Stačila pouhá chvíle,
plná strachu a bolesti
a netvor o neskutečné síle,
zbavil mě mé lidskosti.

Napájel se z mých žil,
sílil z mého děsu.
Do srdce mi vryl,
nenávist a plno běsu.

Černota mně pohltila,
zbavila mě svědomí.
Duši i srdce rozpoltila
zvrátila mi vědomí.

Stala jsem se noci stínem,
kráčím cestou svou.
Krví opájím se jako vínem,
bavím se děsivou hrou.

Už nikdy nespatřím slunce svit,
Mé srdce nevzplane láskou,
kalich hořkosti, do dna je vypit,
oči svázané černou páskou.

Bez druha po světě bloudím,
nikdo nezná hloubku mé trýzně
cítím hrůzu, jenž okolí rmoutím,
zmítám se v poutech temné výhně.

Bez boží lítosti, zatracená,
bez něčí vřelosti,
polapená,
padám do propasti.

Prokletá životem nekonečným,
bráním se myšlenky konce,
přec toužím usnout spánkem věčným,
uslyšet zvonit smrti zvonce.
Autor kiiyra, 19.04.2010
Přečteno 346x
Tipy 9
Poslední tipující: Charibeja, dark evelyn, Martin_Zek, E., CORONATION, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí