Jako Slunce

Jako Slunce

Anotace: čtěte, suďte

Jako Slunce

Tak jako Slunce zmírá na obloze
V závoji rudém
Tak zmírám já
V krvi své

Od času oproštěn
Hloubám nad svým skonem
Včerejšek je minulost
A zítřek nebude

Jako Slunce nad horami
Tak se ubírám pryč
Lapen ve svém momentu
Než srdce navždy umlkne

Čas, jako mlha dopadá na mé tělo
V záchvatu posledním
Snažím se nadechnout
Ale už nemám sil

V krvavém závoji
Letím nebem pryč
Směrem ke Slunci
Volný jako pták

Se zlomenými křídly
Autor Jesper, 19.04.2010
Přečteno 296x
Tipy 10
Poslední tipující: ilona, Psavec, labuť, nejsembásník, carodejka, CULIKATÁ, CORONATION
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný let.

19.04.2010 21:36:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí