Maturita

Maturita

Anotace: ...

Maturita

Maturita to je dřina,
čí je tahle zkouška vina?
Však úspěšně odmaturovat musím,
každý den otázkami svůj mozek dusím.
Do toho ještě počítám,
kampak ten účet asi dám?
Na stranu Dal, nebo Má Dáti?
Musím to rychle vykoumati.
Pak vypočítat odpisy a také mzdy,
už krátí se mi rychle dny.
Snad aspoň na čtyřku to dám,
když nebudu vědět, tak logicky snad něco vykoumám.
Autor little_angel, 19.04.2010
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Určitě:-)

20.04.2010 06:47:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí