Prosím ...

Prosím ...

Anotace: ...

Lásko,
Krásná i krutá,
něžná i nevěrná,
přicházíš tiše,
vím, je to klišé...

Klišé lásky,
moje vrásky,
ztracený sen,
černočerný den...

Probouzím se s sTebou
i když bez Tebe,
a prosím, modlím se,
volám do nebe...

Vrať se lásko,
Ty krásná i krutá,
kde jsme my,
když smutek přichází...

Lásko, já prosím,
vrať se a zůstaň ...
Autor AAJenny, 20.04.2010
Přečteno 364x
Tipy 4
Poslední tipující: Sladkalu, ilona, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Parádička,moc moc hezky se mi u Tebe četlo,básníku:-))

05.06.2010 02:51:00 | ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí