Nedokončena

Nedokončena

Stmívá se, měsíc v závěji,
ztrácíš se ve tmě s nadějí,
lásku ti všichni nepřejí

Jen tichá bolest kráčí s tebou,
a všechny části těla zebou,
když nikdo nestojí o tvoje slova,
která bez ohledu na ně chrlíš znova
Autor tmavovlaska93, 20.04.2010
Přečteno 342x
Tipy 6
Poslední tipující: Mbonita, Zefi, Skalsky Pavel, CULIKATÁ, nejsembásník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naděje čeká na vzkříšení,
najdou se city po prameni ...

20.04.2010 09:27:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí