Tiše sedím v křiku...

Tiše sedím v křiku...

Anotace: ...

Tiše sedím v křiku alespoň na chvíli
chci vnímat jak kolem lidé se ztrácí
Pomalu bez strachu kývám se opilí
ze strany na stranu jak ti co se vrací

Choulím se kamením v sochu jednotvárnou
zůstanu jen posedem pro anděly
zatím co budu dál vyčkávat zázraku
pro ty kteří světa se zastyděli
Autor Dreamer.Z, 20.04.2010
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, CULIKATÁ, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí