Neposlušná Marioneta

Neposlušná Marioneta

Anotace: "..a nejsem Loutka!"

Bolí mě bytí, každá moje stopa.
Nejsem Bůh a nejsem Sokrat
Ale ať řekneš Čehý Třeba stokrát
Budu HOT
Na to mě život příliš baví, aby byl bez nehod!
Na vodicí nitě v klidu stačí ostrý drát
Na nebeském zápraží-hlavně nedráždit-
Splašila se kometa!
Tak na co lana? Na co mapu!
Na co pouta? Když mám svoji hlavu!
- Neposlušná Marioneta!
Autor Magna, 20.04.2010
Přečteno 272x
Tipy 17
Poslední tipující: Gabrielle, Mallerick, aniger, Zorenka Ježková, Patrik Mališ, Markéta G., Majdalénka, labuť, Psavec, Kajaro, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí