Realita

Realita

Anotace: Když jsem sem se podíval na dnešní svět a vše co ho provází.

Realita je tak zlá věc,
Kam zmizela veškerá uctivost.
Vše je jeden velký kec,
Chci aby se vrátila zlatá minulost.

Není tu žádné cti,
Ani ušlechtilého ducha.
Už zbyli jsme tu jenom my,
Fantazie k nám nebyla hluchá.

Lží jsme obklopeni,
Politickými řečmi matou nás.
Vše se s každým dnem mění,
člověk si z toho zlomí vaz.

Kde jsou časy,
Rytířů ušlechtilých?
Středověké dlouhé vlasy,
Pohledy těch nemilých.

Nesnáším tenhle svět,
Chtěl bych žít v jiném století.
Už zbyl mi jen růže květ,
a zbytečné napětí.
Autor Neuroxerus, 20.04.2010
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: Elisha, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí