D7, D moll

D7, D moll

Anotace: anakreontská poesie fantasie

ty kuřáci to jsou čuráci
pod oknama smrdí nikdy nekuř
nikdy nekuř synu nechtěl bych mít vinu
na tvé smrti
v chorvatských lesích se nesmí kouřit
jsou velmi suché a často tam hoří
minulý rok i v Řecku bylo mnoho požárů
zemřeli lidé a já se koupal, proč ne
asijští mniši hynou v sebespalujícím rozjímání
věrni Buddhovi
však v našich podmínkách
je sebepožkozování krajně sobecké
přestože či právě proto
že Bůh je mrtev
Autor ludmil, 20.04.2010
Přečteno 261x
Tipy 4
Poslední tipující: ewon, Monthy Tamah, Jeníček.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí