co všechno mám?

co všechno mám?

Anotace: mám toho tolik, snad vše, co si vzpomenu, ale stejně toho nedovedu využít.

mám pero a cár papíru
a mysl prostou slov,
mám city jako ve víru
rozvodněných stok.

mám touhy jako porcelán
a přitom v rukách třas,
mám krve jako oceán
s barvou černých řas.

však na co mám pero,
když napsat není co?
nač city mám, co tonou
v temných hloubkách vod?

K čemu mám touhy
co rozbijí mé ruce?
nač krve strouhy,
jež nevstřebá mé srdce?
Autor Patěnka, 20.04.2010
Přečteno 246x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí